top of page

VELO UTILITAIRE FRANCAIS – VUF BIKES – last mile oplossingen

VUF is een Franse producent van professionele cargofietsen. De VUF cargofietsen bieden oplossingen op maat voor diverse toepassingen zoals pakjesbedrijven, afvalinzameling, park- en tuinonderhoud of openbare ruimteplanning.

VUF cargofietsen zijn robuust en ergonomisch. Het zijn 100% elektrische bedrijfsfietsen die in de meeste grote industriële sites kunnen worden geïnstalleerd als ondersteunende faciliteit binnen de site (auto-industrie, petrochemische sites, mettallurgie, luchtvaart,…)


De VUF cargofietsen zijn uitgerust met een krachtige en geruisloze Shimano EP8 motor met een koppel van 85Nm en een elektronische Shimano Alfine naafversnelling. De hydraulische remmen zorgen voor een verhoogd veiligheidsgevoel wanneer de fiets volgeladen is.

De komende jaren zal de mobiliteit in België en in uitbreiding mondiaal zich oriënteren naar andere vormen dan fossiele brandstoffen. E-mobility zal de komende jaren nog vele oplossingen brengen en diverse vormen aannemen. Het is schaalbaar en flexibel.


Last mile oplossingen, grote steden zoeken koortsachtig om de leefbaarheid terug te brengen. Pakjesbedrijven zetten meer en meer in op een andere manier van levering, de “last mile” of de “laatste km” wordt het pakje met de cargofiets aan huis gebracht. De cargofiets verplaatst zich in grote steden vlot van punt A naar B. Efficiëntie en rendement gegarandeerd.

Wenst u meer informatie voor "last mile" oplossingen of professionele cargofietsen, contacteer FIETSEN DE GROOTE PLATTOO – 0472 66 56 58



VUF cargofiets ZOTTEGEM - BRUSSEL - GENT
VUF PICKUP XXL

VUF cargofiets ZOTTEGEM - BRUSSEL - GENT
VUF PICKUP XXL


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page