top of page

CUSTOMIZE YOUR BIKE!

Ik heb altijd al iets gehad met ambachten. Het mooie van ambacht is het tastbare en directe resultaat dat voortvloeit uit de handen van ambachtslieden.

Die alsmaar groeiende interesse heeft ertoe geleid dat ik zelf de stap gezet heb om me de “stiel” van fietsenmaker eigen te maken, we zijn ondertussen enkele jaren verder 😊

"Customize your bike" of gewoonweg, "fiets op maat" laat de klant toe om zijn/haar gedroomde fiets van A tot Z op te bouwen.

Hoe ga ik te werk? Ik nodig de klant uit en reserveer daar ruim de tijd voor om te luisteren naar de wensen/noden van de fietser. Een tas lekkere koffie mag niet ontbreken tijdens zo’n interessant gesprek!

Na de inbreng van de klant, zoek ik alle gewenste te monteren onderdelen op en werk een prijsvoorstel uit dat ik verder mondeling toelicht aan de klant.

Na wat bijschaven staat het concept op scherp en worden alle onderdelen en het frame besteld.

Eénmaal ik begin te monteren in mijn atelier, groeit het project uiteindelijk uit tot de verwezenlijking van de droom van de klant. Hier doen we het voor! Ik nodig alle mensen uit die twijfelen om ondernemer te worden, volg je buikgevoel!😊

Ik ben even aan het afdwalen van het pad dat bereden wordt, maar dat laat deze prachtige world touring bike ook toe. Salsa Marrakesch is de ideale fiets voor bikepacking en laat toe om grote afstanden in ruige omstandigheden af te leggen. Comfort op de fiets, in een notendop, dat is wat SALSA CYCLES te bieden heeft...