Maatwerk

“Don’t buy upgrades

Ride up grades” 

De Groote Plattoo. De fietsenzaak van Zottegem en omstreken.

Je droomt van een fiets samengesteld uit eigen gekozen onderdelen? Wel, je bent aan het juiste adres. De Groote Plattoo geeft jou keuzemogelijkheid om te kiezen uit een breed gamma aan kwalitatieve onderdelen en frames uit staal, aluminium, carbon en jáwel bamboe!

 

Hoe gaan we te werk gaan?

Stap 1: Verkennend en vrijblijvend gesprek.

Je maakt een afspraak en vervolgens neem ik ruim de tijd om te luisteren naar jouw specifieke wensen. Na ons gesprek heb ik even de tijd nodig om een prijsofferte op te maken en aan jou te bezorgen.

Stap 2: We hebben een deal!

Na goedkeuring van de offerte neem ik een aantal noodzakelijke lichaamsmaten (armlengte, beenlengte, etc…). Alle onderdelen worden vervolgens besteld en het bouwen van jouw fiets kan beginnen!

Stap 3: De wijde wereld in!

Jouw fiets is klaar om kilometers te vreten. Als geschenk krijg je bij maatwerk een fietsuitrusting (T-shirt en koersbroek) van De Groote Platoo (zie website rubriek Kledij: De Groote Plattoo).

Jouw fiets, jouw beleving!

 

Ben je een fervente fietser? Dan weet je perfect waarom. Twijfel je nog of een fiets bij je past?

Laat me jou over de meet trekken.

 

Fietsen is beleven met je hele zijn. Genieten van je vrijheid en zonder zorgen overal naartoe. Het is zoveel méér zien en horen onderweg. Op souplesse of op karakter, altijd weer voelen dat je leeft. Plezierig fit blijven, dat ook. Fietsen is bovenal onthaasten in de natuur en heel bewust zorg dragen voor onze bijzondere planeet.

 

Jouw fiets is je dierbaar? Dat is hij ook voor mij!

Als professioneel fietsenmaker zorg ik er graag voor dat alles gesmeerd voor je loopt.

De Groote Plattoo. De fietsenzaak van Zottegem en omstreken.