top of page

“The Circle Of Life?”

Blog

VUF is een Franse producent van professionele cargofietsen. De VUF cargofietsen bieden oplossingen op maat voor diverse toepassingen zoals pakjesbedrijven, afvalinzameling, park- en tuinonderhoud of openbare ruimteplanning.

VUF cargofietsen zijn robuust en ergonomisch. Het zijn 100% elektrische bedrijfsfietsen die in de meeste grote industriële sites kunnen worden geïnstalleerd als ondersteunende faciliteit binnen de site (auto-industrie, petrochemische sites, mettallurgie, luchtvaart,…)


De VUF cargofietsen zijn uitgerust met een krachtige en geruisloze Shimano EP8 motor met een koppel van 85Nm en een elektronische Shimano Alfine naafversnelling. De hydraulische remmen zorgen voor een verhoogd veiligheidsgevoel wanneer de fiets volgeladen is.

De komende jaren zal de mobiliteit in België en in uitbreiding mondiaal zich oriënteren naar andere vormen dan fossiele brandstoffen. E-mobility zal de komende jaren nog vele oplossingen brengen en diverse vormen aannemen. Het is schaalbaar en flexibel.


Last mile oplossingen, grote steden zoeken koortsachtig om de leefbaarheid terug te brengen. Pakjesbedrijven zetten meer en meer in op een andere manier van levering, de “last mile” of de “laatste km” wordt het pakje met de cargofiets aan huis gebracht. De cargofiets verplaatst zich in grote steden vlot van punt A naar B. Efficiëntie en rendement gegarandeerd.

Wenst u meer informatie voor "last mile" oplossingen of professionele cargofietsen, contacteer FIETSEN DE GROOTE PLATTOO – 0472 66 56 58VUF cargofiets ZOTTEGEM - BRUSSEL - GENT
VUF PICKUP XXL

VUF cargofiets ZOTTEGEM - BRUSSEL - GENT
VUF PICKUP XXL


57 weergaven0 opmerkingen

FIETSEN DE GROOTE PLATTOO -PILOT CYCLES – Titanium Bikes - ZOTTEGEM

Titanium werd als materiaal ontdekt eind 17e eeuw en ontleent zijn naam aan de onsterfelijke titanen uit de Griekse mythologie.

Duurzaamheid

Titanium heeft een aantal héél interessante eigenschappen : het corrodeert noch roest. Daardoor blijft het heel sterk en mooi uitzien.

Het materiaal kent, ongeacht het gebruik, geen metaalmoeheid. Dit in tegenstelling tot andere metalen zoals bijvoorbeeld aluminium. Titanium is onverwoestbaar maar elegant.

Een titanium frame hoeft niet gelakt te worden, zo is het gebruik van chemicaliën beperkt tot het absolute minimum. Indien je je Pilot frame krast, kan dit eenvoudig weggegomd worden. Frame als nieuw!😊

Rijcomfort

Staal heeft van nature absorberende eigenschappen, titanium doet daar nog een schepje bovenop. Titanium dempt of absorbeert de trillingen die ontstaan bij het rijden op een onregelmatig oppervlak waardoor het rijcomfort sterkt toeneemt.

Titanium als alternatief voor Carbon

Doordat titanium zo sterk is, is er minder materiaal nodig om een goed, licht en sterk frame te bouwen. Het gewicht van een titanium frame is vergelijkbaar met een gemiddeld carbon frame en ligt lager dan een hoogwaardig aluminium frame. Voordeel van titanium ten opzichte van carbon of aluminium is dat er bij een valpartij de kans vele malen kleiner is op een breuk of scheur.

MTB Pilot Cycles Locum met PINION riemaandrijving

Mountainbikes van Pilot kenmerken zich met tonnen rijplezier, comfort en controle op alle soorten paden, wegen, trails, heuvels. De extra dikke banden, ook wel Plus Tires genoemd, geven je enorm veel grip en comfort, in het bijzonder op droge, steenachtige ondergronden.

Pilot Cycles biedt exclusieve fietsen met unieke componenten en onderdelen.

Neem nu het aandrijfsysteem van Pinion.

Een Pinion aandrijving is een versnellingssysteem met tandwielen rond de trapas dat ronddraait in een volledig gesloten systeem met olie. Dit maakt van dit type aandrijving een absoluut onderhoudsvriendelijke versnellingsapparaat.

Een Pinion versnelling komt in 12 of 18 versnellingen. Voor deze laatste betaal je netto 200 euro meer. Noem het een staaltje van innovatie, echt revolutionair!

www.pinion.eu/en/technology

Met de riemaandrijving van Gates in combinatie met een Pinion versnellingssysteem heb je een fiets die in gelijk welke omstandigheden het vuile werk zal doorstaan.

Geen gedoe meer om te ketting schoon te schrobben, een riem draait zonder probleem 10.000 km vooraleer deze moet vervangen worden.

Fietsen De Groote Plattoo – Zottegem, is dealer van Pilot Cycles Titianum fietsen en verdeler van Pinion onderdelen.

Ontdek het gamma aan titanium race, gravel, MTB of elektrische fietsen : www.pilotcycles.be

92 weergaven0 opmerkingen

Geniet van onze kortingen tot 15% op het fietsassortiment van jaargang 2021. De laatste elektrische fietsen, MTB en gravelbikes van modeljaar 2021 mogen tegen scherpe prijs de deur uit. Ontdek onze interessante aanbiedingen bij Fietsen De Groote Plattoo in Zottegem - Erwetegem (nabij Steenbergse Bossen)!

210 weergaven0 opmerkingen
Logo-RGB-150dpi-01.png
bottom of page