top of page

Douze Cycles

“Ik rijd niet met de fiets om dagen toe te voegen in mijn leven, ik rij met de fiets om leven toe te voegen aan mijn dagen”

Douze Cycles, de Franse fietsmaker met specialisatie in cargofietsen

Je bent op zoek naar een duurzaam alternatief voor de auto? 

Je wilt deze laatste inruilen of wat vaker thuis laten?

 

Wel, het antwoord kan je vinden in het gamma van de mechanische of elektrische bakfietsen van Douze Cycles .

 

Douze Cycles is dé Franse specialist in bi-directionele bakfietsen. Het V2 assortiment is volledig configureerbaar en stelt je in staat om elementen te kiezen die het beste bij je passen.

 

De UP- en F- modellen maken het mogelijk om tegemoet te komen aan de behoeften van professionals en gezinnen. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder elektrische hulp en kunnen in 2 delen worden gedemonteerd. Heel handig om op te bergen dus!

 

Het nieuwe G4-gamma biedt een alles-in-één bakfiets, ontworpen om de stad te aanschouwen onder ogen te zien en het platteland te doorkruisen.

 

De fietsen zijn uitgerust met een krachtige centrale motor, een verende voorvork en een afsluitbaar compartiment.

 

Alle bakfietsen zijn uitgerust met kabelbesturing voor uitzonderlijke manoeuvreerbaarheid en hoogwaardige onderdelen voor extra betrouwbaarheid.

 

De bakfietsen van Douze Cycles rijden dagelijks op wegen en paden voor het plezier van moeders, vaders, grootouders, kinderen, achterkleinkinderen, studenten, koeriers, koks, bakkers, loodgieters  …en ga zo maar door.

 

Alles is gericht op comfort en veiligheid!

Douze Cycles, de Franse fietsmaker met specialisatie in cargofietsen
bottom of page