top of page

Onze diensten

“Vroeger kon je met een onderbroek je hele fiets poetsen.

Nu alleen de bel”

Herstellingen

HERSTELLINGEN & TARIEVEN

 

Met herstellingen aan “alle merken” willen wij een totaalservice bieden aan de klant ook voor fietsen die niet bij De Groote Plattoo zijn aangekocht. In de moderne, professionele en knusse werkplaats staan we klaar om jouw fiets tot in de puntjes te onderhouden, te herstellen en jou te doen mijmeren over weleer…
 
Wij doen grote en kleine herstellingen aan stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, bakfietsen etc…
We bespreken samen met jou wat we gaan herstellen en welke onderdelen we gaan vervangen.
 
Als het nodig is om bijkomende herstellingen te doen, dan zullen we altijd eerst contact met je opnemen tenzij telefonisch tenzij via e-mail. Dit volledig naar jouw wens.

De werkuren worden berekend op basis van gewerkte minuten.

​Het tarief is €40 per uur incl.BTW.

 

Bekijk in ons werkplaatstijdenoverzicht (link naar bovag lijst) hoeveel minuten we aan bepaalde herstellingen werken (indicatief en exclusief onderdelen).

BOVAG logo.png

Wielen bouwen:

 

Bij De Groote Plattoo streven we naar perfectie. De wielen worden, indien je het wenst, handmatig samengesteld.

Elk wiel dat het atelier verlaat, reflecteert de individuele rijstijl en de persoonlijke smaak van onze klanten. De wielen zijn gemaakt om te weerstaan aan de zwaarste inspanningen van een fietser.

 

Persoonlijk advies:

 

Bij de aankoop van jouw nieuwe fiets staan wij klaar om samen met jou op zoek te gaan naar dé perfecte fiets! Wij nemen rustig de tijd om alle opties te overlopen en twijfel je op het einde tussen een aantal modellen dan laat je je toch gewoon overtuigen door een testrit! We hebben steeds een weliswaar beperkte collectie testfietsen ter beschikking die je gerust een hele dag mag en kan uittesten. Zo voel je zelf het verschil aan! We adviseren je graag over de juiste fietspositie en, indien nodig, stellen wij jouw fiets aan de hand van een professionele bikefitting volledig op maat af. Wij streven naar perfectie en willen dat je 100% tevreden naar huis fietst of reeds naar je favoriete bestemming!

bottom of page